Konferencija na temu „Konkurentnost gospodarstva BiH i izazovi ulaska Republike Hrvatske u EU za BiH“

Udruženje za ekonomski razvitak (REDAH) provodi projekt „Konkurentni regionalni ekonomski razvitak Hercegovine (CREDO Hercegovina), kojeg financira Švedska agencija za međunarodnu suradnju i razvitak – Sida, a čiji cilj je osigurati nova radna mjesta kroz povećanje konkurentnosti gospodarstva.

S tim u svezi, a u svjetlu skorog ulaska Republike Hrvatske u EU i učinaka koje će ulazak Republike Hrvatske u EU imati na gospodarstvo BiH, planiramo organizirati konferenciju na temu ''Konkurentnost gospodarstva BiH i izazovi ulaska Republike Hrvatske u EU na BiH'', s ciljem da se dodatno aktualiziraju ključna pitanja vezana za učinke ulaska Republike Hrvatske u EU na gospodarstvo BiH.

Konferencija će se održati u Mostaru u okviru 15. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2012, dana 29. ožujka 2012. godine u 11 sati (Upravna zgrada Mostarskog sajma d.o.o.).

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici vlada, relevantnih ministarstava, načelnici općina, predstavnici organizacija i gospodarstvenici kao i NJ.E.Bosse Hedberg, Veleposlanik Kraljevine Švedske u BiH, te g. Pelle Persson, direktor Sida-e u BiH.

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.