NAJAVA KONFERENCIJE „e-Government – modernizacija javne uprave na lokalnoj i regionalnoj razini“ Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2013.

„e-Government – modernizacija javne uprave na lokalnoj i regionalnoj razini“

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2013.

Podsajamska manifestacija: Sajam informacijskih tehnologija SIT 2013

11. travanj 2013. godine, Konferencijska dvorana (Upravna zgrada Mostarskog sajma d.o.o.)

Regionalna razvojna agencija REDAH je uz potporu projekta CREDO Hercegovina, koji financira Švedska agencija za međunarodnu suradnju i razvoj (Sida), te u suradnji s Mostarskim sajmom d.o.o. Mostar i Udrugom za informacijske tehnologije (UPIT), kao organizatorom Sajma informacijskih tehnologija (www.sit.ba), pokrenula inicijativu održavanja Sajma informacijskih tehnologija „SIT 2013“ u sklopu najposjećenije sajamske manifestacije u Bosni i Hercegovini Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2013 (www.mostarski-sajam.com). Partner Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2013, koji se održava od 9. do 13. travnja 2013. godine  je Europska unija.

Svjesni činjenice kako su informacijske tehnologije danas ključan čimbenik na kojem se temelji ukupan društveni i gospodarski razvitak, te isto tako, važnosti i odgovornosti jedinca lokalne i regionalne samouprave u stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta, u sklopu sajma planirano je održavanje konferencije pod nazivom „e-Government – Modernizacija javne uprave na lokalnoj i regionalnoj razini“. Konferencija će se održati 11. travnja 2013. godine s početkom u 11 sati u konferencijskoj dvorani u okviru Mostarskog sajma.

Cilj konferencije je aktualizirati temu elektronske uprave, na lokalnoj i regionalnoj razini, uz značaj i ulogu informacijskih tehnologija u učinkovitom upravljanju i funkcioniranju javne uprave. Ovo je tema posebno važna iz aspekta moderniziranja javne uprave kako bi mogla odgovoriti suvremenim potrebama gospodarstva, te izazovima s kojima se svakodnevno suočavamo.

Na konferenciji je planirano da se tema elektronske uprave obradi kako iz perspektive javne uprave, tako i iz perspektive stručnih krugova, akademske zajednice, te privatnog sektora. Na konferenciji su pozvani načelnici općina, županijski/kantonalni, entitetski ministri, direktori i ravnatelji javnih poduzeća, predstavnici poslovnog svijeta, te drugi sudionici.

Budite i vi dio ovog događaja i posjetite Međunarodni sajam gospodarstva 2013, te Sajam informacijskih tehnologija 2013 i sudjelujte na konferenciji e-Government – Modernizacija javne uprave na lokalnoj i regionalnoj razini“

Preuzmite cijeli program konferencije ovdje.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.