NAJAVA RADIONICE ''Praktična izrada projektne prijave“

Obavještavamo sve zainteresirane da REDAH uskoro organizira radionicu ''Praktična izrada projektne prijave“ u sklopu svoje Praktične škole regionalnog razvoja. Radi se o dvodnevnoj radionici o pripremi i pisanju projekata na pozive Europske unije.

Cilj radionice je da sudionici usvoje znanja o EU fondovima, EU procedurama i procesu izrade projektnih prijava, s naglaskom na praktični rad u izradi projektne dokumentacije. Planirano je da se na radionici obrade teme koje se odnose na pripremu i pisanje projekata, te proces prijave na pozive Europske unije. Na ovaj način REDAH nastavlja s edukacijom u svrhu unapređenja kapaciteta i znanja u regiji kako bi se što kvalitetnije iskoristili pred-pristupni fondovi Europske unije koji nam stoje na raspolaganju.

O točnom datumu i mjestu održavanja radionice i ostalim detaljima REDAH će pravodobno poslati obavijest putem medija. Broj mjesta na radionici je ograničen.

Pozivamo sve zainteresirane institucije, organizacije i pojedince da se obrate REDAH-u, a sve dodatne informacije i detalji se mogu dobiti putem telefona 036/580-719 i putem e-maila: [email protected]

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.