Natječaj za najbolju ideju mobilne aplikacije - „MobIdeja“ na SIT-u

Najveća novost ovogodišnjeg Sajma Informacijskih Tehnologija – SIT-a, koji se održava od 9. do 13. 4. u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, je konferencijski dio pod nazivom eGovernment u Hercegovini.

Datum rezerviran za jednodnevnu konferenciju, koja se bazira na elektroničkom upravljanju javnom upravom, je 11. 4. 2013. godine. Ova tema je iznimno važna za sve javne ustanove u regiji, kao što su općine, županije, škole, bolnice i ostale, kako bi dobrim rješenjima i elektroničkim upravljanjem poboljšale poslovanje, olakšale komunikaciju sa građanima i smanjile troškove.

Jedna od tema SIT-a je i razvoj mobilnih aplikacija, pa u skladu s tim raspisujemo natječaj za izradu koncepta mobilne aplikacije pod nazivom „MobIdeja“. Ako imate neku zanimljivu i korisnu ideju za mobilnu aplikaciju, možete je prijaviti kao koncept uz prijedlog dizajna i funkcionalnosti. U detaljnoj specifikaciji opišite što i kako aplikacija radi i pokažite primjere izgleda, te ideje prijavite putem forme za prijavu koncepta mobilne aplikacije najkasnije do petka, 5. 4. 2013. godine. Preporuka za teme ideja su eGovernment i turizam. Najbolju ideju ćemo nagraditi vrijednim poklonom, te ju izraditi na radionici u sklopu sajma. Ovaj natječaj daje priliku mladim ljudima predstavljanje svojih kreativnih ideja široj publici. Sve informacije o pravilima natječaja provjerite ovdje.

Osim radionica i konferencije, na SIT-u još možete provjeriti izložbeni dio sa svim novostima iz ICT svijeta, te poslušati predstavljanja tvrtki iz ICT sektora.

Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite www.sit.ba ili nas kontaktirajte na [email protected] . Vidimo se na sajmu!


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.