Natječaj za radno mjesto Voditelj turističkog info centra (TIC menadžer)

 

Udruženje za ekonomski razvoj Hercegovine - REDAH, provodi EU projekt „Razvoj putova baštine na Trebižatu: SRCE HERCEGOVINE“ u suradnji sa općinama Grude, Ljubuški, Čapljina i Udrugom Hercegovački STAP. U okviru ovog projekta REDAH zajedno sa Hercegovačkim Stapom raspisuje:

 

NATJEČAJ

za sljedeće radno mjesto

 

1. Voditelj turističkog info centra (TIC menadžer) u okviru projekta

 

Opći cilj projekta je doprinos ekonomskom razvitku Hercegovine kao turističke regije kroz integraciju kulturne, povijesne i prirodne baštine u turističku ponudu. Specifični ciljevi projekta su: poboljšati sadržaj regionalne turističke ponude u Hercegovini; povećati broj turista koji posjećuju Hercegovinu i povećati broj noćenja u Hercegovini.

Opis poslova: Voditelj turističkog info centra (TIC menadžer) osiguravati će svakodnevnu administrativnu, profesionalnu, tehničku i operativnu potporu aktivnostima projekta  u trajanju od 9 mjeseci, te zajedno sa voditeljem projekta osigurati kvalitetnu provedbu projekta i funkcioniranje turističkog info centra. Aktivnosti TIC menadžera će se također odnositi na upravljanje i koordiniranje svih aktivnosti unutar TIC-a za vrijeme implementacije projekta.

Posebni uvjeti: Minimalno srednja stručna sprema – SSS (opća gimnazija; ekonomska; turistička) – prednost će imati VSS; odlično poznavanje engleskog jezika u pismu i govoru, a poznavanje talijanskog jezika poželjno; odlično poznavanje rada na računaru; dobro poznavanje kulturno – povijesne baštine Hercegovine; iskustvo na poslovima marketinških prezentacija i prodajnih zastupanja; poželjno iskustvo u pisanju poslovnih planova i projekata; sklonost timskom radu; posjedovanje vozačke dozvole B kategorije; poželjno iskustvo u društveno korisnom radu i aktivnostima u turističkom sektoru.

Broj izvršitelja: 1 (jedan)

Mjesto rada: Udruga za regionalni i ruralni razvoj Hercegovački Stap - Turistički info centar (TIC), Ljubuški

Potrebni dokumenti (Dokumenti moraju biti originali ili ovjerene kopije).

životopis (CV) na hrvatskom, bosanskom ili srpskom i na engleskom jeziku;

dokaz o odgovarajućoj stručnoj spremi;

uvjerenje o nekažnjavanju;

dokaz o radnom iskustvu na navedenim poslovima;

pisane preporuke o društveno korisnom radu i aktivnostima izdate od strane Udruga ili KUD-ova;

kopija vozačke dozvole.

Prijave dostaviti na sljedeću adresu poštom ili osobno:

Asocijacija za gospodarski razvitak - REDAH

(za natječaj za radno mjesto Voditelj turističkog info centra (TIC menadžer))

Kneza M.V.H. 11,

88 000 Mostar

najkasnije 8 dana od dana objavljivanja natječaja, uz naznaku „Prijava na natječaj“. U popratnom pismu navesti i podatke o ranijim neposrednim nadređenim od kojih se mogu dobiti informacije o kandidatima. Nepotpune i nepravodobne prijave se neće uzeti u razmatranje. Samo oni kandidati koji uđu u uži izbor biti će kontaktirani radi obavljanja razgovora.

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.