Održan praktični dio obuke Menadžer poslovnih inovacija u Italiji

U sklopu projekta „P.In – AL.BO: Razvoj inovacija u Albaniji i Bosni i Hercegovini“ od 12.06. do 21.06.2013., polaznici obuke Menadžer poslovnih inovacija, proveli su praktični dio obuke u partnerskim institucijama u Italiji, u Gospodarskoj komori u Pisi i  Udruženju gospodarskih komora regije Molise.

 

Polaznici obuke su imali priliku posjetiti tehnološke inkubatore Navacchio i Pontech, te pohađati radionice na temu Financijski instrumenti za inovacije i transfer tehnologija u organizaciji Gospodarske komore u Pisi.

U organizaciji Udruženja gospodarskih komora regije Molise polaznicima su predstavljena iskustva rada inovativnih tvrtki u inkubatoru, obuka Tehnološka inteligencija i Ugled Brenda.

Opći cilj projekta „P.In – AL.BO“ je doprinijeti razvoju inovacija i transferu  tehnologije za potporu malim i srednjim poduzećima u Bosni i Hercegovini i Albaniji. Cilj projekta je također stvoriti optimalne uvjete  za implementaciju inovativnih poslovnih inkubatora.

Projekt „P.In – AL.BO“ je financiran od strane Ministarstva gospodarskog razvitka Republike Italije u suradnji s Udruženjem gospodarskih komora regije Molise, te Gospodarskom komorom Pisa, Italija i Gospodarsko-industrijskom komorom Tirana, Albanija.

pin.albo31

 

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.