Održana prezentacija financijskih mogućnosti za MSP

 

Regionalna razvojna agencija REDAH i Fondacija za održivi razvitak/razvoj OdRAZ iz Sarajeva organizirali su prezentaciju financijskih mogućnosti za mala i srednja poduzeća.

Ovo je bila 3. po redu prezentacija financijskih mogućnosti u posljednji mjesec dana. Održana je u prostorijama REDAH-ovog Centra za ruralni razvitak i poljoprivredu na Buni kod Mostara.

Na skupu su bili prisutni brojni poduzetnici, predstavnici banaka te predstavnici udruženja poslodavaca. Svoje programe su prezentirali predstavnici Fondacije OdRAZ i programa TAM/BAS.

G-din Đuro Obradović je prezentirao EAF-SME projekt Fondacije OdRAZ, koji je kreiran u suradnji sa Vijećem ministara, entitetskim vladama i Svjetskom bankom, u cilju poboljšanja pristupa malih i srednjih poduzeća financijskim sredstvima. OdRAZ je implementator projekta na području Federacije BiH.

G-din Zihnija Hasović je prezentirao TAM/BAS program tehničke pomoći malim i srednjim poduzećima, koji financira EU.

Takodje, direktor REDAH-a, g-din Ivan Jurilj, je ovom prilikom prezentirao CREDO projekt konkurentnog regionalnog ekonomskog razvitka, kojeg financira Švedska međunarodna razvojna agencija SIDA.

Profesor Vjekoslav Domljan, konsultant u projektu CREDO, je prezentirao ciljeve i analize koje će proizvesti ovaj projekt.

prezentacija mogucnosti3

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.