ODRŽANA PREZENTACIJA KREDITNE LINIJE ZA ODRŽIVU ENERGIJU ZA ZAPADNI BALKAN WEBSEFF

Regionalna razvojna agencija REDAH je u saradnji sa Webseff lokalnom kancelarijom u Bosni i Hercegovini organiziorala prezentaciju kreditne linije za održivu energiju za zapadni Balkan – Webseff koja je održana 10.05.2011. godine u prostorijama Gospodarske komore Federacije BiH

Webseff je EBRD-jeva kreditna linija koja pomaže štednju energije, uštedu novca i doprinosi rastu poslovanja svojih klijenata. Ova kreditna linija nudi kreditna sredstva u iznosu do 2 miliona EUR. Osim toga Webseff obezbjeđuje i besplatnu tehničku podršku kroz timove inžinjera i finansijskih stručnjaka. Kroz Webseff kreditnu liniju moguće je izračunati troškove i moguće uštede predloženog projekta, osigurati izradu najboljeg mogućeg projekta i najbrži povrat investicije. 

Sponzori kreditne linije nude povrat sredstava od 15 do 20 % od ukupne vrijednosti kredita po uspješnom završetku projekta, što uštedu energije čini još atraktivnijom.

Na prezentaciji su učestovali predstavnici 23 predstavnika MSP iz Hercegovine koji su imali mogućnost postavljanja pitanja vezano za apliciranje i uvjete korištenja ovih sredstava.

gosp kom


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.