Održana prezentacija programa ''Europa za građane'' – Mogućnosti sudjelovanja u programu i podnošenja projektnih prijedloga

Regionalna razvojna agencija REDAH je u suradnji s Ministarstvom pravde Bosne i Hercegovine održala prezentaciju programa Europske Unije ''Europa za građane''. Prezentacija je održana u hotelu ERO u Mostaru 23.03.2012. godine. Na prezentaciji su objašnjene mogućnosti apliciranja u okviru ovog europskog programa za potencijalne aplikante s područja Hercegovine.

Također, objašnjena je procedura apliciranja i prijavni obrazac. Bosna i Hercegovina je u fazi pristupanja navedenom programu i očekuje se da bude omogućeno apliciranje za određene aktivnosti iz navedenog programa već u lipnju/junu ove godine. Ministarstvo pravde Bosne i Herecgovine je kontakt tačka za ovaj program za Bosnu i Hercegovinu vezano za pružanje svih relevantnih informacija i uputa.

 

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici nevladinih organizacija, općina, obrazovnih institucija i sportskih udruženja iz cijele Hercegovine.

evropa za gradane

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.