Održana radionica na temu Projektni menadžment

Dana 03.06.2013, REDAH je u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu CRRP, organizirao održavanje radionice unutar obuke Menadžer poslovnih inovacija, na temu Projektni menadžment u okviru projekta „P.In – AL.BO: Razvoj inovacija u Albaniji i Bosni i Hercegovini“.

Opći cilj projekta „P.In – AL.BO“ je doprinijeti razvoju inovacija i transferu  tehnologije za potporu malim i srednjim poduzećima u Bosni i Hercegovini i Albaniji. Cilj projekta je također stvoriti optimalne uvjete  za implementaciju inovativnih poslovnih inkubatora.

 

Jedna od aktivnosti projekta  je i obuka za Menadžera poslovnih inovacija, u cilju pružanja inovativnih i kvalitetnih usluga koje će biti podrška transferu tehnologije i razvoju lokalnog poduzetništva. Obuka je  podijeljena u teorijski i praktični dio. Teorijski dio obuke je sačinjen od slijedećih predavanja: Organizacijski menadžment i strategije; Inovacije i tehnologija/Transfer metodologija; Otvorene inovacije; Pregovaranje; Budžetiranje; Menadžment poslovnih inovacija; Patentiranje i licenciranje; Team building; Kako upravljati inovacijama u malim i srednjim poduzećima?; Projektni menadžment i Komunikacijske vještine. Praktični dio obuke  će biti implementiran u partnerskim institucijama u Italiji, točnije  Gospodarskoj komori u Pisi i  Udruženju gospodarskih komora regije Molise.

Projekt „P.In – AL.BO“ je financiran od strane Ministarstva gospodarskog razvitka Republike Italije u suradnji s Udruženjem gospodarskih komora regije Molise, te Gospodarskom komorom Pisa, Italija i Gospodarsko-industrijskom komorom Tirana, Albanija.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.