Održane obuke na temu Vještine prodaje i Tajne marketinga za MSP

U okviru provedbe projekta ''Konkurentni regionalni ekonomski razvoj u Hercegovini – CREDO Hercegovina'' dana 23.05.2013. godine REDAH je organizirao obuku na temu Vještine prodaje i psihologija prodaje.

Ništa se ne prodaje samo od sebe, nego uz pomoć efikasnog prodajnog razgovora. Uspjeh uvelike ovisi o sposobnosti prodavača da ih pravilno prezentira, uz pomoć odavno utvrđenih i poznatih govornih tehnika i prodajne psihologije. Cilj obuke je poboljšati tehnike i vještine uvjerljivog prodajnog nastupa. 

Dana 24.05. 2013. godine REDAH je organizirao obuku na temu: Tajne marketinga za mala i srednja poduzeća.

Tražite li odgovor na pitanja kako smanjiti troškove, kako privući nove klijente, a kako istovremeno i povećati dobit? Odgovor se krije u tajnama gerila marketinga, marketinga za mala i srednja poduzeća.

Gerila marketing posebno je namijenjen malim poduzećima, opterećenim ograničenim financijskim sredstvima, jer im njegova primjena pruža značajnu prednost na tržištu: pruža im sigurnost i jednostavnost u današnjem svijetu koji je nesiguran i kompliciran, marketinški ih osvješćuje te ukazuje na činjenicu kako za uspjeh na tržištu nisu od presudne važnosti velika novčana ulaganja.

Na obukama su prisustvovali predstavnici poduzeća iz Hrrcegovine, a predavač je bio renomirani konsultant Zrinski Pelajić.

Sljedeće obuke su zakazane za 20. i 21.06.2013. godine na teme: Upravljanje ljudskim resursima i Finansiranje projekata javno-privatnog partnerstva.

gerilam2

Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.