Općina Travnik pristupila procesu BFC certifikacije općina i gradova

Općina Travnik je na putu ka unapređenju poslovnog okruženja! Sa ponosom najavljujemo da je Travnik zvanično započeo proces certifikacije u okviru BFC SEE programa.

Dana 19.12.2023. godine u prostorijama općine Travnik potpisan je ugovor između Asocijacije za ekonomski razvoj REDAH, u ulozi Tehničkog sekretarijata Mreže za poslovno okruženje u Federaciji Bosne I Hercegovine i općine Travnik, koja po prvi put pristupa BFC program.

Program certifikacije gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem (BFC SEE), predstavlja standard izuzetnosti za gradove i općine. Ovim procesom, Općina Travnik će postaviti visoke standarde transparentnosti, efikasnosti i podrške lokalnom ekonomskom razvoju.

Pozivamo sve preduzetnike, biznise i građane da podrže Travnik u ovom izazovnom, ali nadasve važnom koraku. Vaša podrška će biti ključna u stvaranju povoljnog poslovnog okruženja za sve!

BFC Program se sprovodi uz podršku i u saradnji sa Njemačkom razvojnom saradnjom GiZ.

Partnerstvo za konkurentni region (CORE Partnerstvo ) u ekonomijama regiona je platforma nastala u okviru zajedničkog projekta Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, NALED-a i članova BFC SEE Mreže sa ciljem unapređenja uslova poslovanja, ubrzanja privrednog rasta i pospješivanja procesa evropskih integracija u regionu za dobrobit svih građana.

1703067338681 1703067338710 scaled


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.