Počeo drugi set radionice na temu „Planiranje i upravljanje razvojem održivog turizma na lokalnoj i regionalnoj razini“

Nakon uspješno održanog prvog seta radionice na temu „Planiranje i upravljanje razvojem održivog turizma na lokalnoj i regionalnoj razini“ danas, 21.11.2011. počeo je 2. set radionice. Trodnevna radionica održati će se u motelu „Kiwi“, u Grudama, 21. – 23. 11. 2011. godine s početkom u 9:15 sati.

Radionica je drugi korak operacionalizacije provedbe treninga vezanoga za Razvoj održivog turizma u lokalnoj zajednici, a sukladno sa projektnom aktivnosti EU projekta „Baština u turističkoj ponudi Hercegovine: Putovima baštine na Trebižatu“ kojeg provodi REDAH u partnerstvu s općinama Grude, Ljubuški, Čapljina i Udrugom Hercegovački STAP. Projekt financira Europska unija u okviru potpore gospodarskog razvitka Bosne i Hercegovine. Opći cilj projekta je doprinijeti gospodarskom razvitku Hercegovine kao turističke regije kroz integraciju kulturno-povijesne i prirodne baštine u turističku ponudu, dok su specifični ciljevi projekta poboljšati sadržaj turističke ponude u Hercegovini i povećati broj turista koji posjećuju Hercegovinu, te povećati broj noćenja, odnosno produžiti njihov boravak u Hercegovini.

Radionica je namijenjena djelatnicima/predstavnicima institucija javnog, privatnog i nevladinog sektora,  koji u 3 lokalne zajednice - Grude, Ljubuški, Čapljina i Udrugom Hercegovački STAP – odnosno unutar  projektnog područja –  „pokrivaju“ temu razvoja održivog turizma u lokalnoj zajednici.

thtradionica2

thtradionica3


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.