Potpisan Memorandum o razumijevanju između REDAH-a i Razvojne agencije regije Abruzzo

CHIETI – Tijekom 6. Međunarodnog sastanka „Velikih projekti na Mediteranu“ koji se održao u organizaciji Aurora Onlus i SMS - razvoja tržišta i Solidarnosti, u razdoblju od 13-15. prosinca  2011. u izložbenom sajamskom prostoru Gospodarske Komore Chieti u regiji Abruzzo u Italiji, potpisan je Memorandum o razumijevanju između REDAH-a i Razvojne agencije regije Abruzzo. Memorandum su potpisali direktor REDAH-a gosp. Ivan Jurilj, te Predsjednik Razvojne agencije regije Abruzzo gosp. Nello Rapini.

Svečano potpisivanje Memoranduma upriličeno je u sklopu posjete izaslanstva kojeg su činili gradonačelnik grada Mostara gosp. Ljubo Bešlić, Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta, gsp. Sanjin Halimović, direktor REDAH-a gosp. Ivan Jurilj, pročelnica Odjela za gospodarstvo grada Mostara, gđa. Ivana Marić, te predsjednik odbora za metalnu industriju za Hercegovini u okviru projekta CREDO Hercegovina kojeg provodi REDAH gosp. Ivan Knezović.

Cilj ovog Memoranduma je da se stvori mreža razvojnih agencija i organizacija na Mediteranu kako bi se olakšale ulaganja i  razvojne mogućnosti u Regiji  Abruzzo   i Regijama Mediterana, poštujući pri tom u potpunosti  održivost individualnih i različitih kultura.

Tijekom sastanka održano je i niz sastanaka, te radionica s ciljem produbljivanja suradnje između regija Abruzzo i Hercegovine, te Grada Mostara, kao i između gospodarskih subjekata iz obje regije.

abruzzo2
abruzzo3


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO