POZIV na prezentaciju financijskih mogućnosti za mala i srednja poduzeća

Obavještavamo Vas da Regionalna razvojna agencija REDAH i Fondacija za održiv razvitak/razvoj OdRAZ iz Sarajeva, u suradnji s Programom TAM-BAS organiziraju prezentaciju financijskih mogućnosti za mala i srednja poduzeća u okviru ovih programa.

Prezentacija će se održati u Mostaru 28.03.2011. godine u prostorijama Centra za ruralni razvitak i poljoprivredu (CRRP) na Buni kod Mostara s početkom u 11 sati.

Na prezentaciji ćete imati priliku upoznati se sa sljedećim financijskim mogućnostima:

1. Fondacija OdRaz će prezentirati EAF-SME projekt, koji je kreiran u suradnji sa Vijećem ministara, etnitetskim vladama i Svjetskom bankom, u cilju poboljšanja pristupa malih i srednjih poduzeća financijskim sredstvima. Fondacija je implementator projekta na području Federacije BiH. Sredstva iz ovog zajma Međunarodne banke za obnovu i razvitak – IBRD su već operativna i namijenjena, u prvom redu, izvozno orijentiranim poslovnim subjektima, za očuvanje i jačanje njihove tržišne pozicije u uvjetima krize te za povećanje ekonomske mogućnosti kroz stimuliranje bržeg kreditnog financiranja iz ovog Projekta.

2. Prezentacija TAM/BAS Programa tehničke pomoći čiji je cilj pomoći malim i srednjim poduzećima da uspješno posluju i na višoj menadžerskoj razini razviju nove sposobnosti kako bi bile u stanju natjecati se u uvjetima tržišnog gospodarstva, te pružiti potporu razvoju malih i srednjih poduzeća putem osiguranja financijske potpore korištenjem poslovnih savjeta i konzultantskih usluga, te razviti i ojačati sposobnost i kvalitetu lokalnih konzultanata. Ovaj program financira EU.

3. REDAH će poduzeća upoznati s CREDO projektom konkurentnog regionalnog ekonomskog razvitka, kojeg financira Švedska međunarodna razvojna agencija SIDA. CREDO projekt ima za cilj povećanje konkurentnosti i rast malih i srednjih poduzeća u odabranim sektorima u regiji Hercegovina.

Na prezentaciji je predviđena mogućnost postavljanja pitanja vezano za apliciranje na pojedine programe i uvjete korištenja ovih sredstava.

Prezentacija će trajati 2 sata i ulaz je slobodan.

 

 

 

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.