Poziv za učešće na obukama

U okviru provedbe projekta ''Konkurentni regionalni ekonomski razvoj u Hercegovini – CREDO Hercegovina'' dana 23.05. REDAH organizira obuku na temu Vještine prodaje i psihologija prodaje.

Ništa se ne prodaje samo od sebe, nego uz pomoć efikasnog prodajnog razgovora. Uspjeh uvelike ovisi o sposobnosti prodavača da ih pravilno prezentira, uz pomoć odavno utvrđenih i poznatih govornih tehnika i prodajne psihologije. Cilj je taj specifičan komunikacijski proces analizirati, raščlaniti, poboljšati tehnike i vještine uvjerljivog prodajnog nastupa. 

Dana 24.05. REDAH organizira obuku na temu: Tajne marketinga za mala i srednja poduzeća.

Tražite li odgovor na pitanja kako smanjiti troškove, kako privući nove klijente, a kako istovremeno i povećati dobit? Odgovor se krije u tajnama gerila marketinga, marketinga za mala i srednja poduzeća.

Gerila marketing je nekonvencionalan marketing koji će vaše poduzeće predstaviti budućim kupcima na potpuno nov način. Kupci su svakodnevno zasipani tradicionalnim metodama oglašavanja, pa se, u zamoru materijala, na njih više i ne obaziru.

Vrijeme je stoga da promijenite svoj marketinški pristup i otkrijete tajne gerila marketinga, koji je svojom pojavom postavio potpuno novi pristup u poslovanju: marketing ne mora biti skup da bi bio uspješan i prodaja je najjednostavniji posao na svijetu (ako znaš što radiš).

Gerila marketing posebno je namijenjen malim poduzećima, opterećenim ograničenim financijskim sredstvima, jer im njegova primjena pruža značajnu prednost na tržištu: pruža im sigurnost i jednostavnost u današnjem svijetu koji je nesiguran i kompliciran, marketinški ih osvješćuje te ukazuje na činjenicu kako za uspjeh na tržištu nisu od presudne važnosti velika novčana ulaganja.

Obuke će se održati u četvrtak, 23.05.2013. godine i petak 24.05.2013. godine s početkom u 09:00 sati u prostorijama Centra za ruralni razvoja i poljoprivredu koji je smješten na Buni. Predavač je renomirani konsultant iz Hrvatske gospodin Zrinski Pelajić.

Obuka je besplatna.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.