Predavanja o Facebooku i GoogleAdWords na SIT-u 2013.

Idući tjedan počinje Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, a u sklopu njega i Sajam informacijskih tehnologija – SIT 2013, koji ove godine donosi brojne zanimljivosti iz ICT svijeta.

Najzanimljiviji dio ovogodišnjeg SIT-a je business konferencija pod nazivom „eGovernment – modernizacija javne uprave na lokalnoj i regionalnoj razini“, na kojoj će lokalni gospodarstvenici moći poslušati korisna predavanja o značaju ICT-a za javnu upravu.  Ukoliko i vi želite poslušati predstavljanja zanimljivih i korisnih ICT rješenja, potrebno je prijaviti Vaš dolazak putem forme za prijavu na sit.ba kako biste dobili pozivnicu s kojom možete prisustvovati konferenciji. Glavni organizatori konferencije su udruga UPIT, Razvojna agencija za Hercegovinu REDAH-a i Švedska međunarodna razvojna agencija SIDA.

Osim na konferenciji, zanimljive stvari ćete moći poslušati i u sklopu edukativnih predavanja o internet marketingu i online poslovanju za mala i srednja poduzeća. Naučite kako izraditi poslovni plan, kako koristiti Facebook za promociju, zašto je važno imati web stranicu i još mnogo toga. Pogledajte cijeli program:

EDUKATIVNA PREDAVANJA

11:40 Izrada poslovnih planova za tehnološke startupe - Dunja Duranović, Nula Jedan d.o.o. Široki Brijeg

12:30 Facebook kao alat za promociju poduzeća - Ivona Milas; iStudio d.o.o. Mostar

13:00 Korištenje Google AdWords za povećanje prodaje proizvoda i usluga - Tomislav Zović;                                                  Klikeri d.o.o. Split

13:30 Zašto morate imati web stranicu? - Niki Dešković; Internet Partner d.o.o. Split

14:00 MobIdeja – kako raditi mobilne aplikacije – Ante Dagelić, Profico d.o.o.

15:30 MobiTrips – mobilni turistički vodič -  Tomislav Zovic; Start Program d.o.o. Split

16:00 Vođenje računa i ponuda online - Niki Dešković; Internet Partner d.o.o. Split

 

Još jedna novost tiče se natječaja za prijavu novih ideja za mobilne aplikacije pod nazivom „MobIdeja" – udruga UPIT je produžila rok za prijavu do utorka, 9. 4. 2013. Svi vi koji imate odlične ideje, a niste ih stigli prijaviti, kliknite na formu za prijavu i aplicirajte svoju zamisao uz prijedlog dizajna i funkcionalnosti aplikacije. Osim što svoju ideju možete predstaviti široj publici, moći ćete sudjelovati na radionici u sklopu SIT-a, te na dvije radionice na informatičkim fakultetima u Mostaru, te tako steći znanje potrebno za izradu mobilnih aplikacija. Najbolju aplikaciju nagrađujemo Samsung mobilnim telefonom.

Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite www.sit.ba ili nas kontaktirajte na  [email protected]. Vidimo se na Mostarskom sajmu od 9. do 13. 4.!


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.