Predstavljen Turistički info centar – TIC na ovogodišnjem međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

 

U suradnji sa Asocijacijom za ekonomski razvitak Hercegovine – REDAH i Hercegovačkim STAP-om, na ovogodišnjem međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, po prvi put se predstavio i Turistički info centar  - TIC.

Turistički info centar – TIC osnovan je u sklopu projekta „Stvaranje putova baštine na Trebižatu: SRCE HERCEGOVINE“ , kojega financira Europska unija, a implementira REDAH u suradnji sa partnerima Hercegovačkim STAP-om, te Općinama Čapljina, Ljubuški i Grude, i Federalnim ministarstvm okoliša i turizma.

 

Cilj osnivanja TIC-a jeste da, nakon što projekt završi, TIC preuzme upravljanje turističkim proizvodom „Putovima baštine na Trebižatu“ sa cjelokupnom paletom itinerara realiziranih kroz ovaj projekt.

Sa povijesnim i kulturnim nasljeđem, kao i prirodnim ljepotama kojima rijeka Trebižat obiluje, upoznali su se mnogi posjetitelji TIC štanda, kroz turističke brošure i letke koji su se mogli preuzeti na štandu.

Interes za štand Turističkog info centra pokazali su i gospodin Peter Sorensen – specijalni predstavnik EU u BiH  i Patrick Moon – veleposlanik SAD u BiH, zatim predstavnici zemalja regije gospodin Ivica Dačić – premijer Republike Srbije, gospodin Zoran Milanović premijer Republike Hrvatske, gospodin Milo Đukanović – premijer Republike Crne Gore i gospodin Vjekoslav Bevanda – predsjedatelj Vijeća Ministara BiH.

Za sve one koji nisu imali prilike posjetiti TIC štand, sve informacije vezane uz turističke sadržaje koje ovaj ured može ponuditi, moguće je dobiti putem telefona ili e-mail-a, a isto tako i ako nas posjetite na našoj adresi koju navodimo u nastavku:

tic 6


tic 1
tic

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.