Prezentacija instrumenata podrške za male i srednje preduzetnike putem ekonomskih programa vlade kraljevine Holandije za BiH

REDAH je u saradnji sa ambasadom kraljevine Holandije organizirao prezentaciju instrumenata podrške za male i srednje preduzetnike putem ekonomskih programa vlade kraljevine Holandije za BiH. Prezentacija je održana u prostorijama nedavno uspostavljenog Poslovnog inkubatora u Trebinju u srijedu 07.04.2010. godine u 10 sati.

Ovi programi obuhvataju rješavanje konkretnih proizvodno/upravnih problema, traženje poslovnih partnera u Holandiji, poslovne seminare i podršku zajedničkom investiranju.

Analize su pokazale da u ovom dijelu BiH nije bilo aplikanata za navedene programe te je odlučeno da se prezentacija održi u Trebinju, kako bi se promovisale mogućnosti koje su značajne za mala i srednja preduzeća. Prezentaciji je prisustvovao veliki broj poduzetnika iz Trebinja i okolnih općina, predstavnici općine Trebinje te predstavnici Federalnog ministarstva energije , rudarstva i industrije.

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.