Radionica na temu „Razvitak klastera za pružatelje Bed & Breakfast usluga“

Danas 05.ožujka 2012. godine  u Motelu Kiwi u Grudama je započela trodnevna radionica na temu „Razvitak klastera za pružatelje Bed & Breakfast usluga“. Radionica je namijenjena za 12 aplikanata koji su ušli u uži izbor na temelju Javnog poziva objavljenog u okviru EU projekta „Baština u turističkoj ponudi Hercegovine: Putovima baštine na Trebižatu“ kojeg provodi REDAH u partnerstvu s općinama Grude, Ljubuški, Čapljina i Udrugom Hercegovački STAP.

Radionica će prijavljenim pružiti informacije obuhvaćajući okvirno sljedeće aspekte: Važnost pružatelja usluga smještaja u uslužnoj djelatnosti; Formiranje cijena i poslovni savjeti; Komunikacija s gostima; Marketing i promocija; Povezivanje s tržištem; Čuvanje vode i energije; Proizvodi i usluge prema klijentima; Zaštita prirode i biodiverziteta; i sl. U okviru radionice je predviđeno da se svaki od aplikanata obiđe, zajedno sa predavačem gospodinom Robertom Baćcom kako bi se analizirao postojeće stanje objekata te sukladno tomu napravio akcioni plan za svakoga od njih.

Po završetku cjelokupne obuke polaznici će imati mogućnost aplicirati za financijsku potporu u svrhu poboljšanja uvjeta smještaja, eventualne adaptacije i adekvatne signalizacije vlastitih objekata sukladno kriterijima koji će se razviti u okviru projekta.

grude3

 

 

 

 

 

 

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO