REDAH na transnacionalnoj konferenciji NEXT: Jadranska platforma za istraživanje i inovacije

REDAH kao partner u projektu NEXT - Suradnička platforma za potporu istraživanju i transfer tehnologija je u petak, 11.10.2013. u Skadru, Albanija, sudjelovao na transnacionalnoj konferenciji na projektu NEXT: Jadranska platforma za istraživanje i inovacije. Konferencija je služila promociji projekta i umrežavanju predstavnika partnera, na institucijskoj i partnerskoj razini. Zemlje partneri u projektu su: Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Albanija, Bosna i Hercegovina te Marche regija, Italija, kao nositelj projekta.

REDAH je kao institucijskog predstavnika predstavio gospođu Maju Šimić - Škutor, stručnjaka za projekte EU pri Ministarstvu gospodarstva Hercegovačko-Neretvanske županije. Gđa. Šimić - Škutor je na konferenciji sudjelovala kao jedan od panelista pri čemu je iznijela sliku trenutnog stanja u području istraživanja i inovacija na našem teritoriju a što se može odnositi na projekt NEXT.

Ostale panelisti, predstavnici vlasti i institucija bili su: g. Maxhid Cungu, Predsjednik Regionalnog vijeća Skadra, gđa. Sara Giannini, savjetnik Marche regije, NJ.E. Ambasador. Massimo Gaiani, Ambasada Italije u Albaniji, predstavnik Ministarstva  europskih integracija Republike Albanije, predstavnik Ministarstva inovacija i javne administracije.

skadar2
skadar3
skadar4

Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.