REDAH organizirao jednodnevni trening za konzultante

Vaučer shema treninga i savjetovanja za poslovne subjekte nastavlja sa svojim aktivnostima u sklopu projekta konkurentnog regionalnog ekonomskog razvitka Hercegovine (CREDO Hercegovina) kojeg sufinancira Švedska agencija za međunarodnu razvojnu suradnju – Sida.

S ciljem pripreme konzultanata uključenih u program akreditacije za aktivno sudjelovanje u projektu „Vaučer shema treninga i savjetovanja za poslovne subjekte", REDAH je u utorak 12. srpnja/juna, 2011.  u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu na Buni u Mostaru, organizirao jednodnevni edukacijski program.

Glavna svrha edukacijskog programa je bilo upoznavanje sudionika treninga s pravilima i procedurama projekta „Vaučer shema treninga i savjetovanja za poslovne subjekte".

Treningu je prisustvovalo 16 konzultanata s područja cijele Bosne i Hercegovine. Na kraju treninga, konzultanti su pristupili polaganju pismenog ispita. Rezultati ovog trećeg kruga procesa akreditacije konzultanata biti će poznati do 20.07.2009.godine.

vs3

vs4

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.