REDAH predstavio uspješno završenu provedbu projekta ''Jačanje kapaciteta za razvoj i upravljanje poslovnom infrastrukturom''

 

REDAH je danas, 13.7.2010. u 12.00 sati, u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu predstavio uspješno završenu provedbu projekta ''Jačanje kapaciteta za razvoj i upravljanje poslovnom infrastrukturom'', koji je usmjeren na jačanje kapaciteta u Hercegovini za kreiranje i promociju osnivanja poslovnih zona. Projekt je financirala Vlada Kraljevine Španjolske putem Španjolske agencije za međunarodnu razvojnu suradnju – AECID.

Završnoj prezentaciji samog projekta prisustvovali su Veleposlanik Kraljevine Španjolske, NJ.E. Alejandro Alvargonzález San Martin, pmoćnik Ministra Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, predstavnici županija, predstavnici općina iz Hercegovine i NVO-i.

Uzvanike je pozdravio Direktor REDAH-a Ivan Jurilj, koji je predstavio predstavi projekte koje je provela agencija REDAH u sklopu suradnje sa Vladom Kraljevine Španjolske te Španjolske agencije za međunarodnu razvojnu suradnju – AECID, i to projekte Voucher shema kao i Centar za ruralni razvoj i poljoprivredu.

Uz međunarodne donatore jedan od najvećih financijera za razvoj poslovne infrastrukture su entitetska ministarstva. Tu se izdvaja Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta kao jedan od ključnih aktera u financiranju i potpori uspostavi poslovnih zona, te se ovom prilikom uzvanicima obratio gospodin Zdravko Ćerović pomoćnik ministra Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

Njegova Ekselencija D. Alejandro Enrique Alvar-gonzález San Martin, Veleposlanik Kraljevine Španjolske je izrazio zadovoljstvo iznimno uspješnom suradnjom REDAH-a i Vlade Kraljevine Španjolske i Španjolske agencije za međunarodnu razvojnu suradnju – AECID.

Završne riječi su imali gospodin Nevzet Sefo, voditelja odjela za poduzetništvo agencije REDAH, koji je predstavio projekt "JAČANJE KAPACITETA ZA RAZVOJ I UPRAVLJANJE POSLOVNOM INFRASTRUKTUROM" te gospodin Dženan Kulović sa Univerziteta u Zenici, koji je predstavi o„Studiju o uspostavljanju poslovnih zona i drugih instrumenata podrške poduzetnicima u Hercegovini“.

dsc00017
dsc00010

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.