REDAH učestvovao na sajmu Biznis baza u Beogradu

REDAH je na poziv nacionalne agencije za regionalni razvoj Srbije – NARR, učestvovao na sajmu Biznis Baza koji se održao u Beogradu u periodu od 01.-03.12.2011. godine. Biznis Baza je međunarodni sajam poduzetništva, koji ima za cilj promociju poduzetništva i poduzetničkog duha i predstavlja mjesto susreta poduzetnika, udruženja poduzetnika, lokalnih samouprava, nacionalnih, regionalnih i međunarodnih institucija.

Sajam je otvorila potpredsjednica Vlade Srbije Verica Kalanović koja je fokus stavila na ulaganje, podršku i razvoj malog i srednjeg poduzetništva.

Pored učesnika iz Srbije, najveći broj učesnika je bio iz Njemačke, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Slovenije.

REDAH je na sajmu predstavio svoje aktivnosti na štandu koji je besplatno dodijeljen od stane nacionalne agencije za regionalni razvoj Srbije – NARR.

Osim toga REDAH je imao i više bilateralnih sastanaka sa agencijama za podršku malom i srednjem poduzetništvu iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine i dogovorio partnerstva na budućim projektima.

bg sajam
bg sajam2
bg sajam4


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.