Sektorski odbor za proizvodnju sira posjetio Republiku Hrvatsku i Sloveniju

Od 28.11. do 01.12. 2011., članovi regionalnog sektorskog odbora za proizvodnju sira u regiji Hercegovina, posjetili su Republiku Hrvatsku i Sloveniju, u sklopu projekta CREDO Hercegovina, kojeg financira Švedska agencija za međunarodnu suradnju i razvoj – Sida .

Četverodnevnu studijsku posjetu organizirala je agencija REDAH, a ona je uključivala posjete siranama na otoku Pagu, kao i siranama u okolici Ljubljane i Maribora.

Cilj studijske posjete je bio analizirati uspješne poslovne koncepte u Hrvatskoj i Sloveniji koji će biti osnova budućem rješavanju problema u okviru sektora, te koja će osigurati ideje  za nove poslovne korake koji bi vodili ka podizanju konkurentnosti sektora. Studijska posjeta je također bila dobra prilika da tvrtke uspostave kontakte za eventualnu suradnju.

U narednim aktivnostima će sektorski odbor pristupiti izradi GAP analize, pri čemu će studijska posjeta biti dobar ogled za postavljanje prioritetnih ciljeva koji će se dostići kroz akcione planove koji trebaju biti napravljeni.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.