Trodnevni edukacijski program za konzultante

REDAH je započeo s implementacijom projekta "Vaučer shema treninga i savjetovanja za poslovne subjekte" financiran od strane Španjolske agencije za međunarodnu suradnju - AECID. Svrha ovog projekta je jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća u regiji Hercegovine kroz pružanje subvencija poduzetnicima kroz sustav savjetovanja od strane obučenih i akreditiranih konzultanata.

Uz savjetovanje, projekt također osigurava i ostale oblike potpore postojećim i budućim poduzetnicima - kroz informiranje, treninge te vođenje do realizacije poslovnih ideja. U projektu postoje dvije vrste subvencija i to:

- 100% subvencija za savjetovanje start-up poduzeća te osjetljive grupe;

- 50% subvencija za savjetovanje postojećih tvrtki.

S ciljem pripreme konzultanata uključenih u program akreditacije za aktivno sudjelovanje u projektu te upoznavanjem sa shemom i modelima rada, REDAH organizira trodnevni edukacijski program. Svrha ovog programa je transfer znanja i najboljih praksi o konzultantskim uslugama i vaučer shemi. Sukladno tome, edukacijskim programom bi se obradila vaučer shema te pravila i procedure njezinog funkcioniranja.

Nakon edukacije konzultanti će pristupiti polaganju ispita te ocjenjivanju pred Stručnim povjerenstvom za akreditaciju, kako bi postali članom REDAH-ove baze akreditiranih konzultanata.

Trodnevni trening koji će se održati u prostorijama REDAH-ovog Centra za ruralni razvoj i

poljoprivredu - CRRP, na Buni kod Mostara, 03. - 05. 12. 2008. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem telefona 036/ 580-121, odnosno e-mail-a: [email protected].


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.