Direktor REDAH-a održao predavanje za studente Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Danas je u prostorijama amfiteatra studentima druge godine ekonomskog fakulteta gospodin Ivan Jurilj predstavio rad i aktivnosti Udruženja REDAH te ulogu razvojne agencije u regiji Hercegovina.

Gospodin Jurilj bio je gost predavač na predavanju doc.dr.sc. Zdenka Klepiæa, u okviru nastave na kolegiju Osnove menadžmenta.

Prezentirajuæi REDAH kao instituciju koja podupire razvoj poduzetništva, prisutne je izmeðu ostalog upoznao i sa projektima koji za cilj imaju podršku ekonomskom razvoju Hercegovine putem razvoja sustavnog pristupa na polju pružanja informacija, znanja, obuka i savjetovanja malih i srednjih poduzeæa.

Predstavio je korisnost sustava Regionalnog Info Centra, kroz povezane opæine, kreirane osnovne baze podataka za MSP te brz i jednostavan pristup svim relevantnim podacima za postojeæe i potencijalne poduzetnike unutar opæina kao i na web portalu http://www.ric.redah.ba/.

G. Jurilj je rekao da æe kroz Voucher sustav treninga i konzultacija, projekt stjecanja znanja i vještina, REDAH napraviti registar akreditiranih konzultanata te æe subvencionirati konzultantske usluge malog i srednjeg poduzetništva i specifične treninge i obuke za potencijalne poduzetnike za kojima postoji potreba.

Prisutne zainteresirane studente, potencijalne poduzetnike pozvao je da se priključe aktivnostima ovih i ostalih projekata REDAH-a kao i edukativnim aktivnostima pri predstavljanju fondova Europske unije, programa prekogranične suradnje sa Hrvatskom, Crnom Gorom i Jadranske prekogranične suradnje.       

 

predavanjeˍamfiteatar


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.