LINK, BSC Mostar i REDAH održali koordinacijski sastanak

Udruženje za posao i poduzetništvo LINK je u srijedu 09.04.2008. bio domaćin redovnog koordinacijskog sastanka na kome su prisustvovali predstavnici udruženja za posao i poduzetništvo LINK iz Mostara (Tomislav Majić, predsjednik, Meliha Bektaš, Velibor Sudar i Belma Hadžimahmutović), Biznis servis centra BSC Mostar (Alexander Maerdian, supervizor BSC i Amela Sjekirica, projekt menadžer) i REDAH-a (Nevzet Sefo, voditelj odjela za poduzetništvo).

Na sastanku su razmijenjene informacije o aktivnostima navedenih organizacija i aktualnim projektima kao i budući planovi usmjereni na podršku poduzetništvu. Ovi sastanci koji se održavaju su neophodni radi sinergijskog djelovanja navedenih organizacija kao i alat da se izbjegne preklapanje aktivnosti na terenu.

Domaćin sljedećeg koordinacijskog sastanka koji će se održati za 30 dana je BSC Mostar i sve tri organizacije su iskazale potrebu da se na taj sastanak pozovu i kantonalni premijer gospodin Srećko Boras kao i kantonalni ministar privrede gospodin Esad Humo radi razmjene informacija o aktivnostima i planovima u cilju jačanja partnerskih odnosa. 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.