MALA ŠKOLA EUROPSKE UNIJE

U srijedu 9.7.2008. počeo je četverodnevni seminar ''Mala škola Europske Unije'', koji organizira REDAH u saradnji sa MICRO edukacijom, članicom MICRO grupe iz Hrvatske. Seminar se održava u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu pri REDAH-u na Buni kod Mostara (zgrada Federalnog agromediteranskog instituta) i nastavlja se danas, 10.7.2008. te u utorak 15.7.2008. i srijedu 16.7.2008.

Predavači MICRO edukacije imaju višegodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih od strane EU te u provođenju edukacijskog programa na temu EU problematike.   Cilj seminara je pružanje podrške jedinicama lokalne samouprave i javnim ustanovama da steknu znanja i vještine koja su im potrebna kako bi se pripremili za izradu EU projekata.

Mala škola Europske Unije je prilagođena potrebama jedinica lokalne samouprave i javnim institucijama, educirajući ih o fondovima EU, korištenju financijskih sredstava predpristupnih fondova te izradi projekata koji se mogu prijaviti za sufinanciranje iz tih fondova. Tokom ovog edukacijskog programa kojeg čine 4 radionice, polaznici će se upoznati sa cijelim procesom pripreme projekta radeći na konkretnom primjeru.  

Teme seminara su: 1.dan - Kako prepoznati projekt koji je prihvatljiv unutar nadolazećih natječaja EU? 2.dan - Pisanje projekata 1.dio: Razrada projektne ideje i izrada logičke matrice 3.dan - Pisanje projekata 2.dio: Izrada aplikacije i budžetiranje projekata 4.dan - Provedba projekata sufinanciranih od strane EU.

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.