MEđUNARODNA KONFERENCIJA O TURIZMU

Na mostarskom sajmu 03.04 2008 je održana međunarodna konferencija o turizmu ''Turističke mogućnosti jadranskog zaleđa ''  . Konferencija je održana pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva okoliša i turizma Nevenko Herceg  uz prisutnost velikog broja  zvaničnika iz zemlje i inozemstva. Konferenciji je prisustvovala i Cordule Wohlmuther  zamjenica presjednice Svjetske turističke organizacije.

BiH i Hrvatska imaju goleme turističke potencijale, ali je nužno da poboljšaju smještaj i prijevoz turista te da razinu usluga usklade sa svjetskim standardima.

Presjednik Hrvatskog društva ekonomista Ljubo Jurčić  je istakao da Hrvatska i BiH moraju nastupati udruženim snagama    kako bi što bolje iskoristili raspoložive potencijale.predstavnica odbora za razvoj turizma grada Dubrovnika Pave Župan Ruskovic  predložila je nove modalitete suradnje  između BiH i Hrvatske  kako boi se unaprijedila postojeća turistička ponuda

Ministar Nevenko Herceg je istakao da  će ova konferencija  biti prekretnica u razvoju regije i jadranskog zaleđa  i da će se suradnja sa svjetskom  turističkom  organizacijom  krenuti uzlaznom putanjom  na obostranu korist.

grupmaˍsajam1


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.