Najava stručnih predavanja REDAH-ovog Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu za ponedjeljak 12.01.

REDAH u sklopu svog projekta „Centar za ruralni razvoj i poljoprivredu (CRRP)" organizira stručno predavanje na temu „Uzgoj i plasman jagodičastog voća" u ponedjeljak 12.01.2009. godine sa početkom u 10,00 sati u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu na Buni.

Na predavanju, koje će održati prof.dr.Mirsad Kurtović sa Poljoprivrednog fakulteta iz Sarajeva, biti će riječi o uzgoju ekonomsko isplativih vrsta jagodičastog voća, izboru njihovog sortimenta, tehnologiji uzgoja, kao i aktualnom problemu s kojim se susreću naši poljoprivrednici a to je  plasman proizvoda.

Ova predavanja su nastavak započetih predavanja u ovoj godini a dio su sprovedbe obveza iz ugovora potpisanog između REDAH-a i organizacije IOM. Ovim ugovorom se definira podrška REDAH-a korisnicima IOM-a-demobiliziranim vojnicima na području Hercegovine, kroz osiguranje obuke za glavne ciljane aktivnosti demobiliziranih vojnika.

Za svaki tjedan ćemo unaprijed oglašavati raspored predavanja sa mjestom i vremenom održavanja, te temama  i predavačima.

Osim korisnika IOM-ovog projekta,  ovim predavanjima mogu da prisustvuju svi drugi zainteresirani poljoprivrednici.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.