Održan sastanak REDAH-a i Japanske agencije za međunarodnu suradnju - JICA

MOSTAR- Jučer je u radnoj posjeti REDAH-u boravilo četveročlano izaslanstvo Japanske agencije za međunarodnu suradnju JICA, na čelu s gosp. Šikano Masao, šefom misije JICA pri uredu za Balkan u Beogradu. Izaslanstvo je primio direktor REDAH-a gosp. Ivan Jurilj, koji je predstavnike JICA-e upoznao s aktivnostima REDAH-a i budućim planovima ove agencije, s posebnim osvrtom na aktivnosti u pogledu aktivnosti potpore malom i srednjem poduzetništvu u Hercegovini.

Naime, JICA planira iduće godine krenuti s projektom potpore malom i srednjem poduzetništvu u Bosni i Hercegovini, te se ovom prigodom obavljaju razgovori s različitim institucijama i organizacijama koje pružaju potporu poduzetništvu, kako bi se pripremili što kvalitetniji inputi za pripremu projekta.

Gosp. Ivan Jurilj je naglasio da smatra izuzetno bitnim da se već u ranoj fazi pripreme projekta boravi na terenu kako bi se stekao bolji uvid u stanje na terenu,te s tim saznanjima moglo najbolje odgovoriti na potrebe poduzetništva u regiji.

Predstavnici JICA-e su bili zadovoljni informacijama i saznanjima prikupljenim u REDAH-u, te su tom prigodom istakli da dosadašnja iskustva i aktivnosti u regiji Hercegovini mogu i trebaju biti iskorišteni u pripremi projekta, kako bi se projekt na najbolji način pripremio.

p1010002

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.