Otvoren prvi poziv za podnošenje projektnih prijedloga u okviru IPA Programa prekogranične suradnje

Direkcija za europske integracije Bosne i Hercegovine i Ministarstvo za europske integracije Crne Gore, kao operativne strukture za implementaciju IPA programa prekogranične suradnje između ove dvije države, u suradnji sa Delegacijama Evropske komisije u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, pozivaju potencijalne aplikante da podnesu aplikacije za projekte prekogranične suradnje u okviru prioriteta i mjera ovog programa.

Poziv će biti otvoren od 09.07. 2009. do 09.10. 2009. godine. Svi neophodni dokumenti (Uputstva za aplikante, Aplikacijski formular sa aneksima kao i ostali relevantni dokumenti) mogu se preuzeti ovdje kao i na sljedećim web stranicama:

www.gov.me/minzaevint, http://ec.europa.eu/europeaid/work/funding/indexˍen.htm.

Informacija o ovom pozivu (publikacija) će biti također objavljena danas u sljedećim dnevnim novinama: Dnevni avaz, Nezavisne novine, Dnevni list (Bosna i Hercegovina), te Vijesti, Dan i Pobjeda (Crna Gora).

Operativne strukture i Delegacije Evropske komisije pozivaju potencijalne aplikante na informativne sastanke koji će biti organizirani u prihvatljivoj teritoriji prema rasporedu koji možete preuzeti na stranici Direkcije za europske integracije Bosne i Hercegovine http://www.dei.gov.ba.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.