PREDSTAVNICI REDAH-A ODRŽALI RADNI SASTANAK S MINISTROM GOSPODARSTVA HNŽ

MOSTAR - Jučer je u Mostaru u prostorijama Ministarstva gospodarstva Hercegovačko-neretvanske županije održan sastanak između direktora REDAH-a gosp. Ivana Jurilja, voditelja odjela za poduzetništvo Nevzeta Sefe i aktualnog ministra gospodarstva gospodina Esada Hume. Sastanak je upriličen s ciljem upoznavanja s aktivnostima REDAH-a i Ministarstva u segmentu razvitka malog i srednjeg poduzetništva.

Direktor REDAH-a je prezentirao aktualne aktivnosti u kojima je angažiran REDAH, s posebnim osvrtom na projekt „Uspostava regionalnog info centra u Hercegovini - RIC", koji izravno provodi REDAH, a financira Europska unija, dok je ministar Humo također prezentirao aktivnosti i planove ministarstva za ovu, te za iduću godinu.

Zaključeno je da će je potrebno uspostaviti što bližu suradnju između REDAH-a i ministarstva, posebice u planiranju budućih aktivnosti uzimajući u obzir kretanja i planove Europske unije u narednom periodu u sektoru malog i srednjeg poduzetništva. U tom smislu, odjel za poduzetništvo koji djeluje u sastavu REDAH-a, imat će značajnu ulogu.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO