Radionica za MSP iz Marketinga

  

U sklopu projekta „Uspostava regionalnog info centra u Hercegovini - RIC" REDAH nastavlja sa ciklusom besplatnih radionica za sektor malog i srednjeg poduzetništva. Protekli tjedan održane su radionice pod temom Marketing i to 24., 25. i 26. 05. 2007. godine u hotelima Ero u Mostaru, Platani u Trebinju i đulić u Širokom Brijegu, sa početkom u 10 sati.

Radionice je vodio gospodin Senad Zaimović, direktor tvrtke "Fabrika Design" iz Sarajeva, agencije za design i marketing, koja je dobitnik mnogih nagrada na polju marketinga a koja je i autor najvećih reklamnih kampanja, od svih renomiranih TV kuća do najvećih tvrtki, kako sa područja BiH tako i iz susjednih nam zemalja.

Na ovoj, iznimno zanimljivoj i dinamičnoj radionici gospodin Zaimović prisutnima je prezentirao plan promocije, standarde u medijskom planiranju, softver i medijsku bazu podataka u BIH, kao i gledanost TV i slušanost radija. Kroz radni i interaktivni dio radionice polaznici su se upoznali sa medijskim tržištem u BIH, te kako doći do diferencijacije u poslovanju Brend vs proizvod (usluga). marketing


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.