Izbor najboljih studentskih poslovnih planova

MOSTAR - U utorak 26. siječnja 2010. godine, izvršni direktor REDAH-a Ivan Jurilj sudjelovao je u izboru najboljih studentskih poslovnih planova studenata ekonomskog fakulteta koje je upriličeno na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u okviru aktivnosti „Najbolji studentski poslovni plan za novi poslovni pothvat u školskoj 2009/10" . Tom prilikom uručena su priznanja i nagrade za prva tri mjesta.

Prvo mjesto na ovom natjecanju osvojile su studentice Adrijana Marinoviæ i Ana Kožul za Projekt pod nazivom "Proizvodnja ljekovitog bilja" koje su uvjerene kako se njihova ideja o proizvodnji ljekovitog bilja može vrlo lako realizirati jer proizvodnja bilja takve vrste nije mnogo zastupljena u našoj zemlji, pa ne postoji velika konkurencija.

Organizator natjecanja, dr.sc. Zdenko Klepiæ, profesor Ekonomskog fakulteta, istaknuo je kako je cilj natjecanja priprema studenata Ekonomskog fakulteta u Mostaru sukladno EU praksi i edukacija iz poduzetništva ali i gospodarstva uopæe, te prikupljanje što veæeg broja programa i pronalazak modela za realizaciju najboljih ideja u praksi.

Ovo je redovita aktivnost ekonomskog fakulteta koja se organizira u suradnji s Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta i REDAH-om. Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta podržalo je održavanje ovog natjecanja i kroz osiguravanje 2000 KM kao nagradu za prva tri mjesta.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.