REDAH počeo promociju projekta RIC po općinama

U srijedu 16.01.2008. godine u Tomislavgradu je održan prvi promotivni skup kojim REDAH promovira rezultate projekta „Uspostava regionalnog info centra u regiji Hercegovina - RIC" . Skupu su prisustvovali nosioci privrednog razvoja općine Tomislavgrad, predstavnici nevladinih udruga, komora i uposlenici općine.

Skup je otvorio načelnik općine Tomislavgrad gospodin Zdravko Prka, a potom je Nevzet Sefo, voditelj projekta RIC prezentirao RIC portal na kome gospodarstvenici i investitori mogu pronaći 18000 tvrtki iz Hercegovine, podatke o svim poslovnim zonama, projektima bilo da su aktivni ili da su za financiranje, vijesti, tendere, informacije o neiskorištenim prirodnim resursima i industrijskim kapacitetima, sve zakone, procedure registracije tvrtki sa svim obrascima, ponude svih banaka i mikrokreditnih organizacija, lokalnih vlasti i EU fondova, stanje na burzama, informacije iz zavoda za zapošljavanje, informacije o obukama, sajmovima i još mnogo drugih korisnih informacija za gospodarstvenike i investitore, a sve na jednom mjestu.

REDAH će ovakve promotivne skupove održati u 22 općine regije Hercegovina koje učestvuju u projektu RIC, a na poslijetku će organizirati i veliki regionalni promotivni skup koji će se održati u Mostaru.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.