REDAH POSJETILI PREDSTAVNICI MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE IZRAELA

MOSTAR - U petak su u Mostaru, u sklopu posjete poduzećima iz Hercegovine koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom, u posjeti REDAH-u boravili predstavnici Ministarstva poljoprivrede Izraela gosp. Alexander Sandler, regionalni menadžer za inspekciju i gosp. Alejandro Gurvich, inspektor kvalitete.

Tom prigodom gosti iz Izraela obišli su Centar za ruralni razvitak i poljoprivredu koji je uz potporu španjolske vlade uspostavljen u okviru REDAH-a. Izvršena je prezentacija REDAH-a i potencijala Hercegovine, kao i projekata iz segmenta poljoprivrede i ruralnog razvitka. Predstavnici Ministarstva poljoprivrede Izraela također su prezentirali aktivnosti u segmentu poljoprivrede i ruralnog razvitka u Izraelu.

Zaključeno je kako je u  budućnosti potrebno raditi na prijenosu znanja i iskustava iz Izraela u Hercegovinu u području ruralnog razvitka i poljoprivrede, s obzirom da su iskustva Izraela u ovom području veoma značajna i velika. Stoga Centar za ruralni razvitak i poljoprivredu u okviru REDAH-a može biti odličan način kako uspostaviti operativniju suradnju i raditi na razvitku zajedničkih projekata.

 

p1010011

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.