REDAH završio ciklus radionica za predstavnike MSP u Posušju

Asocijacija za ekonomski razvitak regije Hercegovina - REDAH u suradnji sa općinom Posušje i MICRO edukacija d.o.o. članicom MICRO grupe je završila sa ciklusom radionica za predstavnike malih i srednjih poduzeća i to onim tvrtkama koje su prepoznate kao nositelji gospodarskog razvitka. 

 

Ciklus se sastoja od tri radionice koje su su rezultat istraživanja i analize potreba za treninzima malih i srednjih poduzeća te potencijalnih poduzetnika koju je proveo REDAH.

Nakon radionica „Upravljanje ljudskim resursima" i „Marketing", REDAH je jučer, 18.03.2008. godine organizirao radionicu na temu „Upravljanje rizicima", a predavač je bio renomirani konzultant Tino Antonini koji je upoznao polaznike sa svrhom upravljanja rizicima i njegovim uticajem na poslovanje kompanije, naučio polaznike ulozi menadžera u smanjivanju rizika, upoznao polaznike sa značajem  rizika, te odlučivanjem u uslovima neizvjesnosti i rizika, naučio polaznike kako upravljati rizikom, te kako se osigurati od nepotrebnih rizika, te naučio polaznike kako upravljanje rizicima utiče na stvaranje konkurentske prednosti na tržištu, te na procjenu ciljeva i strategije menadžmenta.

Sve radionice su bile besplatne, pošto su troškovi konsultanata obezbjeđeni od strane Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, dok su troškove organizacije radionice preuzeli općina Posušje i REDAH.

radionicaˍupravljanjeˍrizikom1


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.