Sastanak s predstavnicima EBRD i Predsjednicima Vlada NHŽ i ŽZH

Dana 27. studenog 2008. godine REDAH je u svojim prostorijama u Mostaru organizirao sastanak između predstavnika Europske banke za obnovu i razvitak-EBRD i Predsjednika Vlada Hercegovačko-neretvanske županije i Županije Zapadnohercegovačke na temu projekata iz oblasti infrastrukture.

Sastanku su pored direktora REDAH-a, gosp. Ivana Jurilja prisustvovali u ime EBRD-a Dr. Rada Olbina - ekspert za okoliš uz Londona i gosp. Josip Polić - bankar iz predstavničkog ureda EBRD-a u Sarajevu, te gosp. Srećko Boras, Predsjednik Vlade HNŽ i gosp. Zvonko Jurišić, Predsjednik Vlade ŽZH.

Cilj sastanka bilo je razmatranje potencijalne suradnje i financiranja različitih projekata u Hercegovini iz oblasti infrastrukture, s posebnim osvrtom na mogućnosti financiranja izgradnje regionalnih deponija.

Predstavnici EBRD-a su ovom prigodom prezentirali mogućnosti potencijalne potpore za pripremu i provedbu projekata regionalnih deponija u Hercegovini, a Predsjednici Vlada HNŽ i ŽZH su prezentirali potencijalne projekte i istakli probleme s kojima se ove županije suočavaju u njihovoj realizaciji.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.