SASTANAK KOORDINACIJE TURIZMA

Dana 29. svibnja 2007. godine, u Restoranu Borak u Širokom Brijegu, održan je drugi po redu sastanak između županijskih Turističkih zajednica iz Hercegovine, direktora REDAH -a gosp. Ivana Jurilja, te predstavnika USAID projekta jačanje konkurentnosti klastera.

Na sastanku su prezentirane dosadašnje aktivnosti koordinacije turizma vezano za zajedničke nastupe na sajmovima, te izdavanju zajedničkih promotivnih materijala. Glavni naglasak sastanak bio je na mogućnostima koje Hercegovina može iskoristiti kroz program prekogranične suradnje u okviru Instrumenta za pred pristupnu pomoć EU.  Direktor REDAH-a je prezentirao aktivnosti koje se odvijaju u sklopu pripreme zajedničkih programa  suradnje između Hrvatske i BiH, te Crne Gore i BiH, kao i Jadranske prekogranične suradnje.

Na sastanku je također dogovoreno da će se sastanci koordinacije turizma održavat mjesečno kako bi suradnja između turističkih zajednica bila uspješnija, te kako bi se zajednički radilo na identifikaciji potencijalnih projekata i koordinirale aktivnosti.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.