Koordinacija županije ŽZH, opæina i REDAH-a

POSUŠJE - U četvrtak 23.04.2009. godine u Posušju je u Ministarstvu gospodarstva ŽZH, održan koordinacijski sastanak predstavnika Vlade ŽZH, Ministarstva gospodarstva ŽZH, Ministarstva financija ŽZH, Razvojne agencije ŽZH, opæina, županije te Regionalne razvojne Agencije REDAH.

Tom prigodom su od strane REDAH-a prezentirane moguænosti financiranja projekata iz IPA sredstava te su razmatrane potencijalne zajedničke projektne ideje s kojima bi županija i opæine mogli aplicirati na ove programe, a prvenstveno na programe prekogranične suradnje.

Na sastanku je identificirano nekoliko područja i projekata u kojima æe se poduzeti konkretne aktivnosti kako bi se pokrenule konkretne projektne ideje i uspostavila partnerstva u drugim zemljama koje sudjeluju u programima prekogranične suradnje. To se prije svega odnosi na projekte iz segmenta poduzetništva, okoliša i turizma. Takoðer, dogovoren je još jedan radni sastanak na kojem æe se zajednički raditi na konkretnim idejama i praktičnoj pripremi projekata, prije same objave natječaja.

 

 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.