Održan koordinacijski sastanak organizacija i institucija u vezi ruralnog razvitka i poljoprivrede u

Centar za ruralni razvitak i poljoprivredu (CRRP) u sklopu Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu (REDAH) je jučer, 16.01.2008. godine, u 11 sati organizirao koordinacijski sastanak organizacija i institucija iz Hercegovine koje se u sklopu svojih aktivnosti bave ruralnim razvitkom i poljoprivredom.

Sastanak je otvorio direktor REDAH-a g. Ivan Jurilj pozdravnim govorom i kratkom prezentacijom REDAH-a. G. Ivica Sivrić, voditelj projekta, je prezentirao planirane aktivnosti Centra za ruralni razvitak i poljoprivredu. U daljem tijeku sastanka sve ostale prisutne organizacije i institucije su predstavile svoje dosadašnje aktivnosti, kao i planove za naredni period za područje Hercegovine.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNK/Ž i HBŽ , Gospodarske/privredne komore HNK/Ž, Zavoda za poljoprivredu ŽZH, Agencije za razvoj opština Istočne Hercegovine, Agencije za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi Trebinje, Agronomskog fakulteta Mostar, Agromediteranskog fakulteta Mostar, PIU Federalnog ministarstva poljoprivrede, kao i predstavnici međunarodnih organizacija USAID LAMP Mostar, Handicap International Mostar, MPDL Trebinje, CEFA Mostar, UCODEP Mostar, SPPOM Mostar, ECON Mostar, IOM, Mostar, JICA Mostar i CLR Mostar.

Ovo je jedan u nizu koordinacijskih sastanaka koje Centar planira provesti u narednom periodu s ciljem stvaranja mreže sudionika u ruralnom razvitku i poljoprivredi kako bi se povećala suradnja, koordinacija i efikasnost projekata i inicijativa u Hercegovini.

Kontakt osoba za dodatne informacije: Ivica Sivrić, voditelj projekta CRRP, br. tel: 036 480 936, e-mail adresa: [email protected]p11600711


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.