Posjeta predstavnika Uprave Španjolske pokrajine Katalonije REDAH-ovom projektu "Vaucher shema"

MOSTAR -  U ponedjeljak i utorak (27. i 28. 07. 2009. godine) u posjeti agenciji REDAH boravili su predstavnici Odjela za osnivanje poduzeća i zadružnu ekonomiju Uprave pokrajine Katalonije. Ovom prigodom sastali su se s direktorom Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu REDAH gosp. Ivanom Juriljom i osobljem zaduženim za provedbu projekta ''Vaučer shema treninga i savjetovanja''.

Tijekom posjete  organizirana je dvodnevna rasprava i razmjena iskustava provedbe projekata Vaučer sheme u Hercegovini i pokrajini Kataloniji. Razgovaralo se o strategijama i aktivnostima Vaučer sheme te budućim planovima. Predstavnici Uprave pokrajine Katalonije upoznati su sa trenutnim projektima te potencijalima i problemima regije Hercegovina pri čemu su prenijeli i svoje desetogodišnje iskustvo u Vaučer shemi na području pokrajine Katalonija osoblju REDAH-a. 

Gosti su tijekom svog dvodnevnog boravka u Hercegovini obišli i neke turističke zanimljivosti Hercegovine kao što su Stari Most u Mostaru, te posjeta etno selu Herceg.

 

 

 

 

 

 

 

 

spanjolciˍvs1


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© - Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. |
This site is registered on wpml.org as a development site.