Poziv za učešće na seminaru „HACCP menadžer“

Pozivamo Vas da uzmete učešće na našem specijalističkom seminaru za zvanje "HACCP menadžer". HACCP iz više razloga: usklađivanje sa zakonom i propisima, olakšan nadzor nadležnih inspekcijskih službi, uspostava kontrole nad mogućim hazardima/opasnostima, omogućujen pristup na međunarodnom tržištu, smanjena opasnost od trovanja hranom, potencijalno smanjeni troškovi tužbi i osiguranja, potencijalno smanjen zastoj i s njim povezani troškovi, prezentacija brige organizacije za sigurnost hrane i zaštitu potrošača, povećano povjerenja kupaca i drugih zainteresiranih strana.

            

Cilj ovog seminara je osposobiti polaznike za HACCP Menadžere kao savjetnike u implementaciji sistema radi smanjenja mogućnosti trovanja hranom kao i širenja bolesti prenosivih hranom.

Seminar je namjenjen za tržne, sanitarne, veterinarske, poljoprivredne i komunalne inspektore; stručnjake i djelatnike iz područja ugostiteljstva i pripreme hrane u javnim ustanovama; inženjere poljoprivrede, agronomije, biokemije, kemije i biologije.

Nakon uspješno odslušanog seminara polaznici dobijaju međunarodni TÜV certifikat za zvanje "HACCP Menadžer".

Trajanje seminara je 5 radnih dana, a sama predavanja će se održati u prostorijama CRRP-a na Buni u drugoj polovici veljače ili početkom ožujka.

Kotizacija za ovaj seminar po učesniku iznosi 850,00 KM, od toga Centar snosi 450,00 KM a Vi biste trebali  sufinancirati ostatak tj. 400,00 KM.

Prijava i način plaćanja:

- Kotizacija (400 KM sa PDV-om) uplatiti na rčn. REDAH-a 3381002250653871 kod UniCredit Bank prije početka seminara;
- Prijave se primaju (isključivo putem prijavnice) najkasnije do 01.veljače 2010.,  a uplatu izvršiti najkasnije 3 dana prije početka seminara;
Prijavu i potvrdu o uplati možete poslati  na broj faxa + 387 36 480 934 ili e-mail [email protected];
- Slanje poziva: informacije o vremenu održavanja sa rasoporedom  će te dobiti 10 dana prije početka seminara;
- Otkazivanje: Sudjelovanje na seminaru može se otkazati putem e-maila ili faxa najkasnije 3 dana prije datuma održavanja seminara. Za svako kasnije otkazivanje sudioniku isporučujemo kompletan seminarski materijal uz nemogućnost povrata kotizacije

Glavni predavač je: Esada NUHBEGOVIć, dipl.ing.biologije, HACCP konsultant i Tehnički expert za hranu,vodu i duhansku industriju njemačke certifikacijske kuće TÜV THÜRINGEN ispred konzultantske kuće Bio-Base d.o.o        

Molimo Vas da zbog ograničenog broja učesnika poštujete zadane rokove.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.