Predstavljanje rezultata projekta Regionalnog Info Centrakojega RED

Danas je u Mostaru predstavljen projekt ''Uspostavljanje regionalnog info-centra'' unutar kojega REDAH provodi aktivnosti uvezivanja i umrežavanja svih općina iz Hercegovine.
Svrha projekta je uspostava, promoviranje i funkcioniranje Regionalnog Info Centra koji pruža usluge malim i srednjim poduzetnicima te mikro biznisima u regiji.

Taj projekt, čija je vrijednost 224 110 eura, od čega je Europska Komisija izdvojila 200 tisuća, prezentiran je danas u Mostaru uz nazočnost predstavnika gradskih vlasti i gospodarstvenika.

Istaknuto je kako je temeljni cilj projekta stvoriti pretpostavke za brži gospodarski razvitak kroz osiguravanje dinamičnijeg i funkcionalnijeg okruženja u 22 općine Hercegovine.

Predstavljen je portal RIC na kome korisnici mogu pronaći bazu podataka sa više od 18.000 tvrtki iz Hercegovine, podatke o svim poslovnim zonama, neiskorištenim resursima, projektima koji se provode na području regije Hercegovina.

RIC pruža i informacije o procedurama registracije poduzetnika zajedno sa svim potrebnim obrascima za registraciju, zatim tendere, zakone, poslovne vijesti. Tu se mogu naći ponude svih banaka, mikrokreditnih organizacija, lokalnih vlasti i EU fondova, stanje na burzama, informacije iz zavoda za zapošljavanje, informacije o obukama, sajmovima i još mnogo drugih korisnih informacija za gospodarstvenike i investitore.ric1


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.