Predstavnici Europske komisije iz Brisela i BiH u posjeti REDAH-u

MOSTAR - U subotu su u Mostaru u posjeti agenciji REDAH i regiji Hercegovina boravili gosp. Tim Summa, Direktor Odjela za proširenje i komunikaciju i vršitelj dužnosti direktora odjela za financije i regionalne programe u Europskoj komisiji u Briselu,  te gosp. Boris Iarochevitch šef Odjela za operacije Izaslanstva Europske komisije u BiH. Tom prigodom su se sastali s direktorom Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu REDAH gosp. Ivanom Juriljom.

Tijekom posjete razgovaralo se o aktivnostima i planovima agencije REDAH, te o mogućnostima regije Hercegovina za razvoj gospodarstva, posebice iz perspektive integracija u Europsku uniju i korištenja predpristupnih fondova Europske unije. Direktor REDAH-a, gosp. Ivan Jurilj je goste upoznao s trenutačnim projektima koje provodi agencija, te s potencijalima i potrebama regije, kao i s izazovima s kojima se institucije i organizacije iz Hercegovine suočavaju kada su u pitanju europske integracije i apsorpcija fondova Europske unije.

Gosti su tijekom svog jednodnevnog boravka u Hercegovini obišli i neke turističke zanimljivosti Hercegovine kao što su Stari Mosta u Mostaru, te obilazak vjerskog središta Međugorja i posjeta etno selu Herceg.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.