REDAH održao radionicu "Priprema projektnih prijedloga"

Regionalna asocijacija za ekonomski razvoj REDAH je u prostorijama Centra za ruralni razvitak i poljoprivredu na Buni u utorak 22.12.2009. i srijedu 23.12.2009 održao radionicu ''Priprema projektnih prijedloga''. Radionica je organizirana u okviru saradnje REDAH-ovog Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu (CRRP) i NVO ''Inicijativa za razvoj i saradnju u BiH'' (IRS) u partnerstvu sa španskom NVO MPDL.

Cilj radionice je jačanje kapaciteta poljoprivrednih zadruga u Hercegovini kroz osposobljavanje osoblja za samostalnu pripremu projektnih prijedloga i apliciranje na javne pozive i programe EU.

Na radionici su predstavljena znanja i vještine neophodni za pripremu projektnih prijedloga u skladu sa metodologijom EU. Takodje, predstavljeni su EU fondovi koji su trenutno na raspolaganju, kao i procedure apliciranja na EU fondove. Tokom radionice učesnici su razrađivali praktične primjere sa predavačima, koji su imali priliku dobiti odgovore na konkretna pitanja vezano za navedenu problematiku.

Predavači su bili menadžeri REDAH-a.


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.