REDAH organizira radionice PCM-a

REDAH, asocijacija za regionalni ekonomski razvoj Hercegovine, obavještava sve zainteresirane osobe da uskoro kreće sa organiziranjem trodnevnih PCM radionica pod nazivom ''Kako osmisliti, pripremiti i prijaviti projekte na pozive EU''. Prva u nizu PCM radionica će biti organizirana početkom veljače/februara 2010. godine u prostorijama Centra za ruralni razvitak i poljoprivredu na Buni kod Mostara. 

Planirano je da na radionici budu obrađene sve teme koje se odnose na pripremu, pisanje i implementaciju projektnih aplikacija. Cilj radionice je da učesnici usvoje znanja o cjelokupnom projektnom ciklusu, počevši od analize i identifikacije projektnih ideja, preko izrade projektnih aplikacija do implementacije projekata i upoznavanja sa EU procedurama. Na ovaj način REDAH nastavlja sa edukativnim aktivnostima na unapređenju kapaciteta i znanja u regiji kako bi što bolje i kvalitetnije mogli iskoristiti predpristupne fondove EU koji nam stoje na raspolaganju. 


REDAH je obezbijedio stručne i kvalitetne predavače koji imaju značajno iskustvo i znanje u ovoj oblasti.

O tačnom datumu održavanja radionice i ostalim tehničkim detaljima REDAH će blagovremeno poslati obavijest putem medija. Naknada koju trebaju platiti polaznici radionice će biti simbolična i predstavlja sufinanciranje troškova predavača.

 
Za sve dodatne informacije možete se obratiti REDAH-u putem telefona 036/580-719 ili putem e-maila [email protected].

Kontakt osoba je Admir Logo, Voditelj Odjela Operacije. 

Pozivamo sve institucije, organizacije te pojedince iz regije da nam se obrate i izraze svoj interes za učešće na navedenim radionicama.Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.