REDAH organizira radionicu KAKO OSMISLITI, PRIPREMITI I PRIJAVITI PROJEKTE NA POZIVE EU

Obavještavamo Vas da će REDAH u srijedu 03.02.2010. godine, četvrtak 04.02.2010. i petak 05.02.2010. godine, organizirati prvu u nizu planiranih trodnevnih radionica Kako osmisliti, pripremiti i prijaviti projekte na pozive EU. Radionica će se održati u prostorijama Centra za ruralni razvitak i poljoprivredu na Buni kod Mostara s početkom u 10 sati. 

 

Na radionici će biti obrađene teme koje se odnose na pripremu, pisanje i provedbu projektnih aplikacija. Cilj radionice je da učesnici usvoje znanja o cjelokupnom projektnom ciklusu, počevši od analize i identifikacije projektnih ideja, preko izrade projektnih aplikacija do provedbe projekata i upoznavanja sa EU procedurama.

Predavači na radionici su članovi konzultantske firme IZBOR PLUS iz Sarajeva: Nađa Vujošević i Elmida Sarić

Prijavu za učešće na radionici treba poslati REDAH-u najkasnije do četvrtka 28.01.2010. u 14 sati na fax: 036/557-211, e-mail: [email protected] ili donijeti u prostorije REDAH-a.

Participacija za troškove radionice po učesniku iznosi 120 KM. O broju računa i načinu uplate učesnici će biti blagovremeno obaviješteni nakon isteka roka za prijavu na radionicu.

U svrhu izvođenja kvalitetnog predavanja na radionici broj učesnika je ograničen na maksimalno 22 osobe. Obzirom da je iskazan veliki interes u Hercegovini za radionice obavještavamo Vas da će REDAH na ovu prvu radionicu pozvati prvih 22 prijavljene osobe, a svi ostali će biti izravno pozvani na prvu sljedeću radionicu koju REDAH planira organizirati već u ožujku 2010. Iskreno se nadamo da razumijete ovaj način organizacije kojim nastojimo svim polaznicima radionica osigurati kvalitetnu edukaciju.
REDAH će nastaviti sa organiziranjem radionica sve dok bude dovoljno prijava odnosno zainteresiranih kandidata za obuku.

Učesnici radionice će dobiti stručne materijale i certifikate o pohađanju radionice.

Na radionici je obezbijeđeno osvježenje. 
 


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.